Ring +47 91000021

Om Marbella

Marbella strekker seg 27 km langs middelhavet, mellom Malaga i øst og Gibraltar i vest. Malaga flyplass er 58 km unna. Den nest største byen i provinsen Malaga er Marbella, med 130.000 innbyggere, der 15% er utenlandske, dette tallet dobler seg om sommeren.

Marbella har det beste klimaet i Europa, med temperaturer mellom 16 og 30 grader, og mindre enn 50 regndager i året.

Marbella var originalt en liten fiskerlandsby, som har utviklet seg til å bli et internasjonalt luksuriøst reisemål.

I gamlebyen vil du finne en svært autentisk atmosfære, smale gater, og historiske bygninger. Her kan du nyte et bredt utvalg av tapas-barer og et livlig natteliv.

Ved havet er det tropiske hager med lange marmor gågater som strekker seg langs stranden, med en rekke fantastiske restauranter.

Marbella har fire marinaer, en i Cabo Pino, to i sentrum, og den største i Puerto Banus 7 km vest. Puerto Banus er velkjent for luksus yatcher og biler, gode restauranter og designer butikker – slik som Luis Vuitton, Cavalli, Chanel, Gucci, Dior etc.

Med om lag 15 golfbaner er Marbella et golfparadis.

Golden Mile knytter sentrum sammen med Puerto Banus. Golden Mile er en uendelig vei av presitsjefylte villaer, drømmehjem og mye luksus. Hovedhjem for de rike og kjente.

Marbella er ikke bare det perfekte turistmålet, men også et perfekt hjem for familier og pensjonister. Det brede utvalget av internasjonale skoler og universiteter, dekker språk som Britisk, Tysk, Fransk og Svensk.

Sportfasilitetene i Marbella er også nevneverdig, og du eller barna kan bli medlem i de lokale fotball klubbene, den offisielle svømmeklubben, eller tennisklubben.